Contact

T. 088 450 8080

E. Medical Expert Training

WELKOM BIJ MEDICAL EXPERT TRAINING

Update COVID-19
Gezien de actuele situatie met betrekking tot het Coronavirus hebben wij besloten om alle trainingen t/m 1 september 2020 te annuleren. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en monitoren de situatie uiteraard nauwlettend. Mocht een training worden geannuleerd, zullen wij u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.
Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen via medicalexperttraining@olympus.nl of 088 450 8080.

MEDICAL EXPERT TRAINING

De kernaspecten van het trainingsaanbod van Olympus zijn kennis vergaren, met collega's en deskundigen ervaringen uitwisselen en professionele vaardigheden verder ontwikkelen.

Wij bieden trainingen aan rondom onze producten en de gerelateerde procedures onder de naam Medical Expert Training. Deze trainingen zijn bestemd voor diverse medische professionals in uw ziekenhuis. Voor iedere doelgroep is een specifieke Medical Expert Training. Trainingen voor de medisch specialist, operatie-assistent, endoscopie-assistent/verpleegkundige, CSA -medewerker, ICT-er, medisch technicus en meer. De uiteindelijke doelstelling van de Medical Expert Training blijft echter voor iedere doelgroep gelijk: optimaal en veilig werken met onze apparatuur.

Op deze website vindt u alle relevante informatie over onze hoogwaardige Medical Expert Trainingen en kunt u zich direct registreren.

Wij verheugen ons u als deelnemer te mogen begroeten!

Overzicht trainingen