Contact

T. 088 450 8080

E. Medical Expert Training

WELKOM BIJ MEDICAL EXPERT TRAINING

ALLE TRAININGEN GEANNULEERD

Helaas zijn alle Medical Expert Trainingen tot nader bericht geannuleerd.

Ons management team heeft besloten, voor uw gezondheid en de gezondheid van Olympus medewerkers, voorlopig geen trainingen of bijeenkomsten meer te organiseren.

Zodra de situatie het weer toelaat zullen wij nieuwe data gaan inplannen voor onze trainingen. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.
MEDICAL EXPERT TRAINING

De kernaspecten van het trainingsaanbod van Olympus zijn kennis vergaren, met collega's en deskundigen ervaringen uitwisselen en professionele vaardigheden verder ontwikkelen.

Wij bieden trainingen aan rondom onze producten en de gerelateerde procedures onder de naam Medical Expert Training. Deze trainingen zijn bestemd voor diverse medische professionals in uw ziekenhuis. Voor iedere doelgroep is een specifieke Medical Expert Training. Trainingen voor de medisch specialist, operatie-assistent, endoscopie-assistent/verpleegkundige, CSA -medewerker, ICT-er, medisch technicus en meer. De uiteindelijke doelstelling van de Medical Expert Training blijft echter voor iedere doelgroep gelijk: optimaal en veilig werken met onze apparatuur.

Op deze website vindt u alle relevante informatie over onze hoogwaardige Medical Expert Trainingen en kunt u zich direct registreren.

Wij verheugen ons u als deelnemer te mogen begroeten!

Overzicht trainingen