Contact

T. 088 450 8080

E. Medical Expert Training

WELKOM BIJ MEDICAL EXPERT TRAINING

WE GAAN WEER BEGINNEN, NATUURLIJK COVID-19 SAFE
We zijn heel blij u, en uw teamleden, weer uit te kunnen nodigen voor onze nieuwe geplande Medical Expert Trainingen.

Voor uw en onze veiligheid werken we volgens de RIVM-richtlijnen en in lijn met het COVID-protocol van de NRTO (Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleiding).
Dit houdt bijvoorbeeld in dat tijdens de hele training één specifieke stoel en tafel voor iedere deelnemer is gereserveerd, dat in ons pand duidelijk aangegeven éénrichtingsverkeer geldt, dat overal desinfecterende gel aanwezig is en dat de catering voorverpakte lunch aanbiedt en meer.

Kortom alles om u veilig deel te laten nemen.
Wij hopen u weer te mogen verwelkomen!MEDICAL EXPERT TRAINING

De kernaspecten van het trainingsaanbod van Olympus zijn kennis vergaren, met collega's en deskundigen ervaringen uitwisselen en professionele vaardigheden verder ontwikkelen.

Wij bieden trainingen aan rondom onze producten en de gerelateerde procedures onder de naam Medical Expert Training. Deze trainingen zijn bestemd voor diverse medische professionals in uw ziekenhuis. Voor iedere doelgroep is een specifieke Medical Expert Training. Trainingen voor de medisch specialist, operatie-assistent, endoscopie-assistent/verpleegkundige, CSA -medewerker, ICT-er, medisch technicus en meer. De uiteindelijke doelstelling van de Medical Expert Training blijft echter voor iedere doelgroep gelijk: optimaal en veilig werken met onze apparatuur.

Op deze website vindt u alle relevante informatie over onze hoogwaardige Medical Expert Trainingen en kunt u zich direct registreren.

Wij verheugen ons u als deelnemer te mogen begroeten!

Overzicht trainingen